Saturday, August 20, 2016

Arrggggh!


Taas mä tipahdin. Siis pois blogista… ja vähän kaikesta. Mikäli tämä ei ole vielä käynyt selväksi jollekin lukijalle, niin tätä tää nyt vaan on. Mä tipahtelen. In and out of life!
Elämä mun kanssa on about yhtä helppoa kuin… sanotaan nyt vaikka (paremman aasinsillan puutteessa) valkohain. Mun ei ole tosin pakko liikkua koko ajan eteenpäin pysyäkseni hengissä, kuten tämän maailman kookkaimman petokalan. Homma on vähän just päinvastoin eli välillä musta kuoriutuu esiin ihan kunnon Stay in Bed Mom.
Ainakin yhden piirteen suhteen olemme valkohain kanssa samiksia. Me molemmat olemme luonteeltamme yksineläjiä. Oma tila ja oma aika ovat tälle Vantaan valkohaille enemmän kuin elinehto. Tykkään nykyään jopa nukkua mieluummin yksin, herkkäuninen kun olen eikä mun tarvitse onneksi uida nukkuessani (paitsi joskus unissani). Vitsi miten ihanaa on levähtää kunnon X-asentoon, kun sängyssä ei ole ketään ketä tarvitsee varoa potkimasta.
Jos nukkuessa olenkin vaarallinen lähinnä itselleni puristaessani terävät kynnet kivuliaasti nyrkkiin tai raapaistessani silmämunaa asentoa vaihtaessani, niin hereillä olen aika tyypillinen valkohai. Mikäli henkilökohtaiseen tilaani eksyy huonona ajankohtana, revin kenet tahansa kappaleiksi terävillä sanoilla ja ilkeillä huomautuksilla. Vittuiluksikin tätä olen kuullut kutsuttavan. Olen siis VVV = Vantaan vittuileva valkohai!
Valkohaista viidenteen eli kynsiin. Olen kehittänyt jälleen uuden pienimuotoisen pakkomielteen lopetettujen PP:n lakkojen suhteen. Voi olla, etten ole kahta kertaa vilkaissut tiettyä lakkaa mutta auta armias, kun lopetusilmoitus tulee niin luottokortti vinkuu. Lopettaminen on vähän sama kuin kuoleminen, sitä ei voi perua. Elämän voi perua mutta kuolemaa ei. Olen aina ollut vähän herkkä lopettamisten suhteen, joten syytän psyko-fyysis-sosiaalisen kehitykseni vinoutuneisuutta tästä lakkahamsteroinnin uudesta ulottuvuudesta.

Bette on ollut ihastelujeni kohteena kauan, mutta lopettamisuutinen sai mut vihdoin liikkeelle. Nämä kynnet syntyivät sillä hetkellä kun avasin kaksi pakettia, joista toisesta paljastui ihanainen sininen holounelma Bette ja toisesta ÜberChicin Nautical minilaatta. Myönnän ostaneeni laatan pelkästään valkohain vuoksi. Shark Week!!! Loppu onkin sitten historiaa eli Bette löysi tiensä kynsille ja peitti holotuksellaan kahdella kerroksella (vaikka onkin näitä PP:n läpikuultavia holoja). Kaksoisnapsautin kynsiin mustat ja valkoiset leimat hailaatalta ja sain keskisuuren hermoromahduksen, kun tajusin että värit on väärin päin ja haikalan hampaat on mustat kuin mielialani konsanaan. Kuvia tutkaillessani huomasin myös tämän nimenomaisen valkohain ehtineen jo saaliinsa kimppuun ja repineen keskisormen lakkaa reunasta irti. Pirun peel off! Ei sen nyt ihan näin nopeasti tarvitsisi toimia, otin nimittäin kuvat heti lakkaamisen jälkeen, vaikka kuvien perusteella veikkaisin lähinnä seuraavaa päivää.

Terkkulit VVV:ltä!12 comments:

 1. Mä ihmettelen täällä että mikä vittu tota Bloglovinia vaivaa kun sun blogis ei päivity sinne. Muistin että töissä näin sun fb sivuilla et on tehty blogipäivitys ja nyt illalla aloin ihmetellä että missäs hemmetissä se nyt on. No vittu täällä! :D Mun mielestä hyvä keksintö haluta lopetettuja lakkoja, rajaa ton himotuksen sentään johonkin. Bette on upea ja kyllä näitä kelpaa katella ihan vaikka vittuillessaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en vittu edes koskaan muista käydä Bloglovinissa. Musta se on aina ollut jotenkin outo. Mutta mobiililla mua vituttaa vielä enemmän se, etten saa Bloggerin blogilistaa skrollattua puhelimella. Ei mene alaspäin ruutu vaikka kuinka vittuilisi :). Hei, en mä sanonut mitään, että mun himotuksen kohteet olis rajoittunut lopetettuihin lakkoihin... ne on vaan laajentunut niihin :D.

   Delete
 2. Tuo lakka on kyllä tosi nätti, mutta mitkäpä Picture Polishin lakoista ei ois.
  Minäkin olen semmoinen tipahtelija ja vielä pahimmasta päästä. En ole ikinä ymmärtänyt, miten jotkut pystyvät eläämään tiettyjen rutiinien mukaan, mutta se on kyllä minun oma häpeäni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. PP onnistuu kyllä lähes aina! Mulla on aika rutinoitunut rainman-elämä mutta ne rutiinit vaan muuttuu aina kertaheitolla, kun pää tekee temput :).

   Delete
 3. Woo, no nyt on kauniit kynnet! ;3 Ja tipahtelu on tuttua ja aivan täysin sallittua mun mielestä.

  ReplyDelete
 4. Hyvä, että ees välillä tiput tänne! ^_^

  ReplyDelete
 5. Kyllähän tuon lakan perään kehtaa pakkomielteen kehittääkkin! Tosi nätti ja kauniit kynnet! Tipahtelu on ihan ok, teen sitä itsekin. :D

  ReplyDelete
 6. Apua miten upee lakka! Mä tipuin kans hetkeks pois blogista ja kaikesta muustaki, mut sellasta sattuu joskus :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on kyllä niin kaunis! Tulee mieleen ihan Dalen Wowit :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)