Tuesday, August 23, 2016

More is more!


Tänään saamme taas todistaa tilannetta, jossa kynsien lakkaus lähti totaalisesti sormikkaasta. Asetonipullon asemesta tarrauduin leimasimeen kuin henkikultaani ja jatkoin leimaamista, kunnes kynnet olivatkin yhtäkkiä ihan mukiinmenevät.Nimimerkillä "pet hair is my glitter"!!!


Homma lähti liikkeelle Cupcake Polishin Jubilee-lakasta, joka oli pakko testata kynsillä heti kirppisteltyäni sen kaverilta. Luin eräästä blogista (älkää kysykö nimeä, koska en muista), että holohöperö bloggaaja oli maalannut tällä lakalla jopa avaimensa peräosan. Oli muuten ihan sairaan hieno! Pitäiskö tuunata vaikkapa Ikean ruma Tertial uuteen uskoon?
Aikani ihasteltuani alkoi leimasinsormea syyhytä ja kävi taas vanhanaikaiset eli nappasin käten mitä pöydällä oli. Colour Alikelta tuli tässä hiljan pari uutta hololeimauslakkaa, joista päätin kokeilla mustaa Princeä. Epäilin hololakan peittävyyttä, joten leimasin ebay-laatoilta ensin alle kunkin kuvion mustalla ja sen päälle Princellä saman kuvion niin tarkkaan kuin taisin. Leimat näyttivät jopa mustan päällä epämääräisen mutaisilta ja taittoivat vihreään. Pyh! Eikun lisää leimaa päälle.
Samaisilta XY-J-sarjan laatoilta (tilasin kaikki laatat ebaystä ja toimii kuin häkä, kuvia instassa) latasin kynsille leimoja Masuran magneettilakalla (120 Ruby Temptation), joka leimaa aivan järisyttävän hyvin. Tässä vaiheessa vedin pikakuivattajan kynsille ja magnetisoin lakan Masuran kissansilmämagneetilla. 
Kynnet näyttivät sekavilta ja olin jo aikeissa deletoida koko operaation, kunnes muistin vanhan sääntöni: enemmän on aina enemmän! Joten tutkailin ihan oikein ajatuksen kanssa MoYoun laattavalikoimaani ja valitsin kaksi leimaa, jotka mielestäni sopisivat kynsille ja saattaisivat pelastaa päivän. Tähtileima löytyy Timetraveller 70’s 03-laatalta ja viivaleima puolestaan Holy Shapes 08-laatalta.
Lopputulemana päädyin ihastelemaan kynsiä ja asetonihöyryt saivat odottaa muutaman hetken. Onko teillä tapana aloittaa kiltisti alusta kynsimokan keskellä vai jatkatteko hammasta purren katkeraan loppuun asti? Itselläni ei ole kärsivällisyyttä aloittaa alusta, joten joskus nämä mokat toimivat… useimmiten eivät. 

Ei voi tietää ennen kuin kokeilee!
16 comments:

 1. Hih miten makeat! Aika ihana hololakka! Mä tiiän että muilla ihailen tälläisiä leimauksia, ei näytä yhtään että kaikkea olisi liikaa. Itsellä vierastaisin. Outoa, tiedän ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Mulla meinas kyllä usko mennä näiden kanssa, mutta kannatti vääntää loppuun asti!

   Delete
 2. Ihanat! Hyvä seivaus kyllä! :D
  Mulla on yleensä tapana vain LOPETTAA jos tulee kynsimoka :D Menee jotenkin niin hermo siinä, että putsaan vaan kaikki pois ja lopetan ja menen murjottamaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katri :). Mä kanssa harrastan tota murjottamista, jos lakat vaikka menee ruttuun tai tekee jotain muuta peruuttamatonta. En ikinä pystyisi alkaan lakkaan kynsiä uudelleen. Kisakestävyys ei selkeästi ole mun juttu!

   Delete
 3. Mun toinen nimi on moka, etunimen kuulitkin eilen :D Onkohan nää ne kynnet kun kerran taas hölistiin ja sanoit et oot leimannut jotain sata kerrosta ja nyt alkaa näyttää ookoolta?!? Mun mielestä just toi on kärsivällisyyttä että jaksaa vaan jatkaa eikä luovuta vaikka tuntee sössineensä. Mä yleensä mokaan ketjussa, siis ettei mokasta synny muuta kuin lisää mokaa. That's me!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää on just ne kynnet :D. Mun käsitys kärsivällisyydestä on ilmeisesti vähän eri, kun omana viitekehyksenä on oma äiti, joka saattaa purkaa vaikka kokonaisen villapaidan, jos ekalla rivillä on yksi silmukka väärin. Tää päällekkäin sössiminen on siis ihan vaan sössimistä mun mittapuulla :).

   Delete
 4. Nää ei näytä yhtään sekavilta enää. :D Ehkä niissä on sitten tarpeeksi leimaa! Hyvältä näyttävät. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Tike :). Ihan käsittämätöntä, että tällainen leimakasa voi toimia millään tasolla, mutta niin vaan tekee. Ihan hullun hauskaa sutia menemään ilman mitään haisua lopputuloksesta! Vaikka ei se kyllä aina kovin hauskalta tunnu siinä tekovaiheessa, kun silmien edessä on jotain kovin epämääräistä.

   Delete
 5. "Useimmiten se ei toimi" -leiristä terve! Ei mullakaan riitä hermo aloittaa alusta. Lakkausharrastus vaihtuu lennosta joksikin heittolajiksi (ja sitte sitä mökötystä), tai epätoivoista yrittämistä.. Näin upeeta mokailua ei voi muuta, kun kadehtien ihastella. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on varmaan niin hyvä lääkitys tällä hetkellä, ettei heittolajien harrastaminen ole vielä tullut ajankohtaiseksi :). Tavallaan tiedän, että nyt ketuttaa, mutta ei se oikein välity tunnetasolle asti :D! Kiitos Nanne.

   Delete
 6. Näyttää hyvältä! Välillä poistan äkkiä mokan ja välillä yritän pelastaa lakkauksen epämääräisillä toimenpiteillä. Kumpaan tapa ei ole osoittautunut vielä mun kohdalla hyväksi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Maiju :). Ei mullakaan nää pelastusoperaatiot aina onnistu!

   Delete
 7. Sä olet kyllä uskomattoman kärsivällinen. Multa olisi palanut hihat jo aikoja sitten ja olisin tarttunut asetonipulloon. Tosin joskus mä onnistun vain pienen mokan jälkeen vaihtamaan lennosta suunnitelmaa, niin että lopputulos onkin ihan hyvä. XD Näistä sun kynsistä tuli kyllä ihan uniikit ja aika hauskat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä paras fiilis, kun suunnitelmat menee uusiksi ja saakin kivan lopputuloksen aikaiseksi. Nää mun on ainakin uniikit, koska en saisi kopsattua näitä vaikka henkeä uhattais :).

   Delete
 8. Siis voi eikä, ihan mukiinmenevät? Mitä huuruja sä olet taas hengitellyt (ja kuinka paljon) kun et älyttömän upeaa lakkausta edes tunnista! Jos mun kynsille päätyis tällaiset, kulkisin varmaan viikon kynnet kiinni naamassa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei kat sen mokailun jälkeen enää kykene näkemään metsää puilta :D. Kiitos muru <3.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)